new_nl - Sales Kit

Vai ai contenuti
Nieuws
Wat is er nieuw in versie 14?


U zult versteld staan! WebSite X5 versie 14 zit barstensvol nieuwe functies. We hebben naar alle opmerkingen en suggesties geluisterd en allerlei nieuwe functies toegevoegd.

De voornaamste wijzigingen betreffen:

Gebruiksvriendelijkheid
Voor software die nu nog intuïtiever en functioneler is
De 5 stappen
U wordt nog intuïtiever door de 5 stappen heen geleid. U kunt nu bijvoorbeeld een sjabloon kiezen voordat u aan een nieuw project begint. En het standaard sjabloon hoeft niet te worden aangepast. Een goed begin is het halve werk.
Meer keuzes
De sjablooneditor bevat nu meerdere keuzes, een gemagnetiseerde pagina-indelingstabel en opties om objecten te plaatsen en rangschikken: belangrijke hulpmiddelen om professionele kop- en voetteksten te maken. Het wordt voortaan ook veel eenvoudiger om verschillende mobiele viewports te beheren.
Back-upbeheer
Uw werk is waardevol en mag niet verloren gaan. Nieuwe meldingen zullen u eraan herinneren om een back-up te maken. U kunt u er ook voor kiezen om oude back-ups automatisch te verwijderen. Zo kunt u uw werk veilig en eenvoudig opslaan en profiteren van de voordelen.
Grafische effecten
Voor een website die net zo actueel en bijzonders is als u.
Menu-object
Een van de meest belangrijke nieuwe functies van versie 14 is het navigatiemenu dat nu een object is geworden. Het menu kan voortaan zowel aan het sjabloon als aan de pagina's worden toegevoegd. De lijst met links naar pagina's wordt nog steeds automatisch op basis van de sitemap gegenereerd, maar de mogelijkheden zijn nu veel diverser:
 • u kunt het menu plaatsen waar u maar wilt: de structuur van het sjabloon is vereenvoudigd en u kunt nieuwe oplossingen uitproberen;
 • u kunt de stijl van het menu instellen voor de verschillende responsive viewports;
 • u kunt de grafische effecten van de Sticky Bar (de menubalk die tijdens het scrollen zichtbaar blijft) aanpassen.
Met de nieuwe stijlen en speciale aanwijseffecten kunt u bovendien zelf bepalen hoe de menu's er uit komen te zien. Het resultaat zal u verrassen!
Standaard sjablonen
Begin uw nieuwe project met een sjabloon dat perfect symboliseert wie u bent en waar uw bedrijf voor staat. De galerie met standaard sjablonen is vernieuwd en 200 sjablonen zijn vervangen door nieuwe, creatieve ideeën. De nieuwe sjablonen zijn up-to-date en trendy. Uw website wordt gegarandeerd geweldig.
Het venster ShowBox
ShowBox wordt geopend via een link en geeft een venster weer met een uitvergrote afbeelding, video of diavoorstelling. Onze ShowBox bevat nu nieuwe grafische effecten en een optie om in te zoomen. De opties volledig scherm, overgangen en miniaturen zijn bovendien toegankelijk op alle locaties waar de ShowBox wordt gebruikt. U kunt de ShowBox gebruiken om een bepaald gedeelte van een foto uit te vergroten. Ideaal voor uw online winkel!
Parallax en banners
Een goede website wordt tegenwoordig gekenmerkt door een parallax-effect en heeft horizontale banners over de gehele breedte van het browservenster.
Ontdek de nieuwe parallax-effecten en voeg video's, diavoorstellingen en kaarten toe aan banners. U kunt zelf de kleuren en afbeeldingen bepalen. Gebruik het Overlay-effect om een dynamische en opvallende pagina te maken die zeker indruk zal maken op uw bezoekers.
Stijl e-mailformulieren
E-mailformulieren zijn belangrijk op webpagina's: ze moeten niet alleen functioneel zijn, maar bezoekers ook uitnodigen om te reageren. Dankzij de nieuwe grafische mogelijkheden kunt u velden en knoppen verder verbeteren en formulieren maken die perfect zijn afgestemd op de stijl van uw website.
Weblettertypen
De leesbaarheid en visuele impact van een webpagina zijn grotendeels afhankelijk van het gekozen lettertype. Het is dan ook belangrijk om een zorgvuldige keuze te maken. De weblettertypen zijn nu rechtstreeks gekoppeld aan uw project, zodat u de beste lettertypen van Google kunt gebruiken voor uw website. U kunt ze downloaden zonder het programma te hoeven verlaten.
... en er is meer

Stijl cover voor advertenties: de afbeelding op de cover past zich aan het formaat van het browservenster aan en vult deze volledig. De inhoud van de pagina wordt geleidelijk getoond bij het naar beneden scrollen. Probeer het uit op uw eigen startpagina. Met de juiste afbeelding blijft u gegarandeerd niet onopgemerkt.
Beheer van regelafstanden in de teksteditor: met het vernieuwde beheer van regelafstanden kunt u een spatie toevoegen voor of na een paragraaf en de scheidingslijn. De teksteditor is nu completer en uw pagina's zijn leesbaarder en overzichtelijker.
Grafische opties en een nieuwe knop Accepteren voor het bericht over Cookies: details zijn belangrijk: de grafische effecten die u voor de melding over Cookies gebruikt, moeten zijn afgestemd op de algemene look van uw website.
● Standaard lettertype: u kunt het standaard lettertype op alle soorten tekst toepassen: als u de stijl verandert dan wordt deze wijziging automatisch toegepast op alle teksten met hetzelfde lettertype. U kunt het sjabloon bovendien sneller en eenvoudiger aanpassen.
De breedte van de kop- en voettekst aanpassen aan het formaat van het browservenster: een extra optie die u kunt gebruiken om een moderne en aantrekkelijke website te creëren.
Het object Titel weergeven op mobiele apparaten: maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte op responsive websites: u kunt kiezen of u de titel verkleint weergeeft of op meer dan één regel.
Een link toevoegen met de beschrijving van een object: een slimme methode om een eenvoudige beschrijving om te toveren tot een handige informatieve link.
Bibliotheken met grafische effecten: probeer de nieuwe maskers en kaders uit in de grafische editor en de nieuwe stijlen in de galerie met objectstijlen. Zo kunt u snel aan de slag.
Functies
Voor krachtige e-commerce en briljante blogs.
E-commerce
E-commerce wordt almaar populairder. Men koopt steeds vaker online en de omzet stijgt. Zorg dat uw webwinkel de aandacht trekt. Let op details, zorg dat alles probleemloos verloopt en optimaliseer het proces. Gebruik onze nieuwe functies om de touwtjes in handen te houden.
 • Gebruikersbeheer en klantenregistratie: zorg dat uw klanten zich bij hun eerste aankoop kunnen registreren en dat zij een account aan kunnen maken. Ze kunnen zich bij een volgende aankoop simpelweg aanmelden zonder hun factuur- en bezorggegevens opnieuw te hoeven invoeren.
 • Nieuw object voor overzicht met bestellingen: u kunt klanten nu vragen om zich te registreren bij uw winkel en u kunt een gebruikersgedeelte instellen waar gebruikers een overzicht van hun bestellingen te zien krijgen. Hier kan ook de status van bestellingen worden bekeken.
 • Nieuwe grafische effecten voor het productenlijstobject: met het productenlijstobject kunt u met slechts enkele muisklikken een catalogus creëren. En met de nieuwe grafische mogelijkheden ogen de productkaarten nog uitnodigender en aantrekkelijker. Verhoog uw opbrengsten door uw producten optimaal te presenteren.
 • Klantgegevens exporteren: u kunt uw overzicht met geregistreerde klanten met één enkele klik exporteren naar een CSV-bestand. Zo kunt u advertenties beter afstemmen en e-mailberichten naar uw klanten sturen.
Blog
Een blog is ideaal om uzelf te profileren en om uit te leggen wat u doet. U kunt er bovendien voor zorgen dat uw positie in de zoekmachines wordt verbeterd. Google geeft voorrang aan creatieve, hoogwaardige inhoud. Nog niet begonnen aan een blog? Begin nu meteen! Met onze nieuwe functies wordt het creëren van een blog leuk en eenvoudig.
 • Een nieuwe look en organisatie: u kunt nu een blog of een e-magazine beginnen met een startpagina die onderverdeeld is in kaarten. We hebben de vensters opnieuw ingedeeld en diverse nieuwe grafische opties toegevoegd voor het opzetten van een blog:
   • Startpagina: dit is de eerste pagina van uw blog, waar de nieuwste berichten worden getoond. U kunt nu bepalen wat de stijl wordt: elk bericht heeft een omslagfoto en presentatiekaart. U kunt het formaat, de positie en de indeling van de pagina bepalen.
   • Pagina met berichten: de pagina met berichten kan nu nog persoonlijker worden afgestemd. De balk aan de zijkant kan meeschuiven, zodat deze altijd op de voorgrond blijft.
   • Belangrijke berichten: u kunt belangrijke berichten weergeven als kaarten of als een diavoorstelling.
 • Beheer opmerkingen: u kunt Facebook of Disqus voortaan ook in de Evolution-versie gebruiken om opmerkingen te beheren!
Torna ai contenuti